Ten step you can manage

Globalni konzalting, obuka i metodologija upravljanja projektima

18.09.2012.

Pripremni tečaj: Agile Certified Practicioner 4.-5.10.2012

Tek se počinjete upoznavati s agilnim metodama? Ili ste već iskusni agilista? Možda ste negdje između? U svakom slučaju, ovaj je tečaj sjajna prilika da sistematično obradite kompletno gradivo potrebno za stjecanje najnovijeg PMI certifikata.

Saznaj više

12.06.2012.

Primjena uprave na projektima - Besplatni Webinar

Uprava je pojam koji se koristi za opisivanje izrade i jačanja procesa, politike i standarda. Postoje dvije komponente – definiranje dobrih procesa i njihovo jačanje. Implementacija dobrih praksi upravljanja projektima zahtjeva neku razinu uprave. Uprava je tipično primijenjena od strane menadžera voditelja projekta i sponzora. Ovi menadžeri ne trebaju biti involvirani u svaki detalj projekta. Kako god, postoje brojna područja u koje oni trebaju biti uključeni kako bi osigurali da projekt napreduje kako bi trebao. Svrha ovog webinara je objasniti ulogu uprave na projektima i objasniti vjerojatne dodirne točke gdje je uprava primijenjena.

Ponedjeljak, 25.06.2012, 18:00  - 19:00 CET

Polaznici koji uživo budu prisustvovali događaju će biti kvalificirani za 1 PDU.

Kliknite ovdje za registraciju!

Saznaj više

Konzultantske usluge

Razvoj i prilagodba metodologija te povezane usluge nisu osnovne kompetencije za većinu organizacija.

TenStep nudi konzultantske usluge koje mogu otključati puni potencijal Vaše organizacije, a sve naše usluge mogu biti prilagođene za Vašu organizaciju.

Saznaj više

PM akademija

Algebra PM Akademija

Program Project Management Akademije sačinjavaju predcertifikacijski seminari kroz koje se provodi obrazovanje po IPMA (International Project Management Association) i PMI (Project Management Institute) programima.

Saznaj više
Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541