Ten step you can manage

O nama

TenStep Inc. sa sjedištem u Atlanti, Georgia (USA) specijalizirana je tvrtka za konzalting i obuku u poslovnim metodologijama. TenStep nudi vlastiti skup proizvoda metodologija koje se koriste kao početna točka, ali mi također radimo sa drugim naručenim metodologijama ili onim koje su razvijene samostalno u kući. TenStep također isporučuje standardni set proizvoda i usluga na preko 20 jezika diljem svijeta.

Ako vaša organizacija treba standardnu metodologiju zajedno sa uslugama obuke i konzaltinga, mi možemo zadovoljiti vaše potrebe bez izmišljanja sadržaja iz ničega - mi već sve imamo spremno. Mi smo izdali preko 5000 licenci za naše proizvode od 2002 godine.

Mi smo također ponosni što smo registrirani globalni davatelj usluga edukacije (REP - Global Registered Education Provider) za Project Management Institute (PMI).

 

Misija

Poduzeće TenStep je specijalizirano za razvoj, obuku i konzalting  poslovnih metodologija. Naš fokus je omogućiti jedinstvenu vrijednost za naše klijente u područjima upravljanja projektima, ureda za upravljanje projektima, upravljanja portfeljima, razvoju životnog ciklusa i aplikativnoj podršci.

 

Naš poslovni moto

Mi imamo jedinstvenu kombinaciju proizvoda metodologije, usluga obuke i konzaltinga te globalnu mrežu ureda za isporuku ovih proizvoda i usluga na višestrukim jezicima za poduzeća diljem svijeta.  

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541