Ten step you can manage

Programi vrednovanja i unaprjeđenja zrelosti upravljanja projektima organizacije (OPM3®)

PMI-ov OPM3 naglašava vrijednost upravljanja projektima organizacije u izvršenju strategije organizacije. PMI sa svojim partnerom DNV je uspostavio program certifikacije za izvođenje OPM3 i za posao identifikacije OPM3 programa unaprjeđenja koristeći robusni alat OPM3 Product Suite. Organizacije koje su provele ova vrednovanja bilježe dobiti kao što su manji troškovi i manja prekoračenja rasporeda, unaprjeđeno zadovoljstvo tima i klijenata te reduciranje prekomjernih programa i projekata.

1.    OPM3  Vrednovanje zrelosti. TenStep certificirani OPM3 procjenitelj će raditi sa Vašom organizacijom kako bi se vrednovala njena zrelost upravljanja projektima. Mi ćemo u suradnji sa vama definirati ovo vrednovanje kako bi ispunili jedinstvene potrebe organizacije. Tokom vrednovanja, provesti ćemo intervjue i pregledati ćemo vaše postojeće procese, procedure i radne upute za upravljanje projektima, programima i portfeljima. Mi ćemo zatim analizirati podatke te pripremiti i isporučiti detaljni izvještaj o našim spoznajama o dosegu vaše organizacije u skladu sa OPM3 najboljom praksom. Zatim ćemo Vam proslijediti podatke za kasniju upotrebu.

2.    OPM3  Program unaprjeđenja. TenStep OPM3 konzultanti će u suradnji s Vašom organizacijom napraviti plan o Unaprjeđenju najboljih praksi koje bi organizacija trebala implementirati na osnovu prioriteta, njihove postiživosti te njihovim troškovima i dobitima. Također možemo u suradnji s Vama definirati metriku za unaprjeđenje poslovnih performansi.

3.    Podrška u implementaciji specifičnih najboljih praksi. TenStep konzultanti mogu dalje raditi sa Vama kako bi pomogli postaviti procese, procedure i radne upute u cilju brže i učinkovitije implementacije ključnih područja unaprjeđenja na osnovu OPM3 programa.

Vi zaprimate slijedeće proizvode i usluge:

  • Analiza najboljih praksi u Vašoj organizaciji u skladu sa OPM3 vrednovanjem.  
  • Detaljno izvješće i prezentacija gdje stoji Vaša organizacija u skladu sa OPM3 modelom.  
  • Plan unaprjeđenja koji će Vam pomoći u dostizanju konkurentne prednosti na osnovu implementacije ključnih najboljih praksi.
  • Asistencija u implementaciji identificiranih unaprjeđenja koristeći prilagođeni set procesa, tehnika i predložaka za ispunjenje vaših potreba.  

OPM3 model zrelosti je razvijen kao okvir, put i vodič za upravljanje i unaprjeđenje procesa organizacije za upravljanje projektima. Naši certificirani OPM3 procjenitelji i konzultanti mogu raditi sa Vama u određivanju najboljih praksi koje će Vam pomoći u dostizanju konkurentne prednosti.

 

 

Kontaktirajte nas već danas za više informacija.

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541