Ten step you can manage

Razvoj metodologije

Metodologije upravljanja projektima i metodologije životnog ciklusa osiguravaju okvir koji omogućuje timovima uspješno upravljanje i izvršenje projekata. Većina organizacija danas ne slijede formalne i konzistentne metodologije. Jednom kada se odluče za unaprjeđenja, organizacije također trebaju odlučiti kako najbolje razviti standardnu metodologiju u smislu usvajanja od strane organizacije.

Dok postoji mnoštvo opcija za razvoj metodologije, jedna stvar je jasna – to je više od osiguravanja obuke. Mnoge organizacije smatraju da je dovoljno npr. osigurati obuku upravljanja projektima kako bi njihovi kadrovi postali odlični voditelji projekata.

Postoji puno više od toga. Implementacija metodologije zahtjeva od ljudi da promjene način na koji rade svoj posao. To znači da bi angažman razvoja trebao biti tretiran kao inicijativa promjene kulture. Inicijative promjene kulture zahtijevaju holistički i višestrani pristup – jedan koji ima dugoročno sponzorstvo i stalnu snagu. Ne bi bilo neobično, na primjer, za veliku organizaciju da uzme tri godine za uspješnu implementaciju nove metodologije, dok bi maloj organizaciji bila dovoljna jedna godina.

TenStep ima proizvode i stručnost koji Vam mogu pomoći u izradi razvojne strategije i razvojnog plana koji su najprikladniji za Vas. Mi preporučamo razvojnu metodologiju u valovima, koncentrirajući se prvo na najkritičnije aspekte i zatim širenje na složenije i sofisticiranije značajke metodologije kako vrijeme odmiče.  

TenStep usluga razvoja metodologije rezultira u:

  • Vrednovanje trenutnog stanja vaših mogućnosti
  • Analiza budućeg stanja gdje želite biti
  • Razvojna strategija koja će vas dovesti u buduće stanje
  • Detaljniji razvojni plan koji opisuje zahtijevane detalje koji će vas dovesti u buduće stanje

Dodatno, mi također može pomoći Vašim kadrovima u upravljanju potonjeg razvojnog projekta.

Razvoj metodologije nije trivijalan posao. Ako ste zaista ozbiljni po pitanju usvajanja nove metodologije u vašoj organizaciji, Vi morate strukturirati razvojni projekt i uzeti dugoročni holistički pogled.

Mi smo to već napravili i možemo Vam pomoći da tamo stignete. Osigurajte da ne propustite važan korak u putovanju.

Kontaktirajte nas već danas za više informacija.

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541