Ten step you can manage

TenStep vrednovanje organizacije (sistema)

Mnoge organizacije misle da rade dobro po pitanju upravljanja projektima, ali detaljnijom analizom shvaćaju da nemaju standardne procese i da se projekti izvršavaju na ad-hoc način.  TenStep vrednovanje organizacije će istaknuti ove nedostatke.

TenStep će provesti “sistemsko” vrednovanje stanja procesa upravljanja projektima. Ova revizorska usluga može biti korištena od strane organizacija koje koriste TenStep proces upravljanja projektima, ali može također biti korištena za evaluaciju bilo kojih procesa upravljanja projektima treće strane ili vlastito izrađenih procesa upravljanja projektima. Revizija uključuje slijedeći model u šest koraka:

  1. Pregled dokumentacije kako bi se potvrdilo da postoje standardni i dokumentirani procesi upravljanja projektima
  2. Potvrđivanje da su procesi definirani skalabilno kako bi osigurali vrijednost velikim i malim projektima
  3. Provjera kako su standardni procesi komunicirani kadrovima i jačanje na tekućoj osnovi
  4. Intervjui sa projektnim timovima za potvrđivanje da su standardni procesi stvarno slijeđeni
  5. Inspekcija dokumentacije projekta kako bi se osiguralo da je proizvedena dokumentacija prihvatljive kvalitete
  6. Pogled visoke razine sveobuhvatnog okruženja kako bi se osiguralo da su standardni procesi upravljanja projektima prihvaćeni i integrirani sa okruženjem

To je sjajna usluga za organizacije koje pokušavaju razumjeti gdje su danas kako bi mogle izraditi ciljani plan za unaprjeđenje. Kao dodatak viđenju jakosti i slabosti, mi ćemo također dati preporuke o načinima na koji organizacija može unaprijediti svoje performanse u budućnosti.

Periodična naredna vrednovanja će omogućiti vašoj organizaciji da potvrdi napredak koji je učinjen i da poveže ova unaprjeđenja sa povećanjem sposobnosti uspješnog izvršenja projekata.

 

Kontaktirajte nas već danas za više informacija.

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541