Ten step you can manage

Usluga postavljanja voditelja projekta

Uspjeh bilo kojeg projekta ovisi o stručnosti voditelja projekta. Voditelji projekata moraju ne samo ispravno primijeniti metode upravljanja projektima, već moraju također biti stručnjaci u vođenju organizacijske kulture. Važni projekti zahtijevaju top nivo stručnosti upravljanja projektima.

Organizacija mora imati dobre stručnosti upravljanja projektima kako bi bila uspješna. Mnoge organizacije to znaju, ali imaju nedostatak stručnosti za kvalifikaciju i provjeru potencijalnih kandidata za upravljanje projektima. Kako ove organizacije mogu pronaći dobre talente za upravljanje projektima ako nemaju ljude sa dobrim stručnostima upravljanja projektima sa kojima će početi? Najgore od svega je da će završiti zapošljavanjem nekvalificiranih kandidata koje će nastaviti kulturu prosječnosti u upravljanju projektima.

Mi u TenStep-u znamo upravljanje projektima i znamo kako kvalificirati dobre kandidate za upravljanje projektima. Dopustite TenStep-u da Vam pomogne u pronalaženju i preporučivanju kandidata za zapošljavanje. Naši stručnjaci u upravljanju projektima nam omogućuju identifikaciju i kvalifikaciju kandidata sa pravim stručnostima za ispunjenje potreba vašeg poduzeća. Mi imamo iskustvo upravljanja projektima iz prakse koje je od velike koristi pri provjeravanju i intervjuiranju kandidata u vaše ime. Mi razumijemo potrebne stručnosti za izvođenje uloge voditelja projekta.

TenStep će koristiti svoj proces pronalaženja i postavljanja za preporučivanje kvalificiranih kandidata. Mi ćemo raditi sa Vama kako bi omogućili:

  • Potvrđivanje kvalifikacija pozicije i odgovornosti posla
  • Pronađeni i intervjuirani kandidati od strane TenStep-a
  • Ispitivanje svakog kandidata nakon što ste razgovarali sa njime kako bi se odredila vaša evaluacija i povratne informacije
  • Povratne informacije od kandidata

Kada koristite uslugu TenStep intervjuiranja i postavljanja, Vi zaprimate potpuno kvalificirane kandidate sa pravim stručnostima i iskustvom upravljanja projektima. TenStep zna upravljanje projektima i primjenjuje ovo znanje u procesu pronalaženja, provjeravanja i intervjuiranja kandidata.

Kontaktirajte nas već danas za više informacija.

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541