Ten step you can manage

PM akademija

Algebra PM Akademija

Program Project Management Akademije sačinjavaju predcertifikacijski seminari kroz koje se provodi obrazovanje po IPMA (International Project Management Association) i PMI (Project Management Institute) programima.

Na području upravljanja projektima (project management), Algebra je prepoznala potrebe učinkovitog planiranja i upravljanja projektima, pa je u suradnji s konzultantskom tvrtkom Primakon i Hrvatskom Udrugom za Upravljanje Projektima osnovala Project Management Akademiju, prvu specijaliziranu edukaciju iz upravljanja projektima na ovim prostorima.

Program Project Management Akademije sačinjavaju predcertifikacijski seminari kroz koje se provodi obrazovanje po IPMA (International Project Management Association) i PMI (Project Management Institute) programima. Akademija u svojoj osnovi pripada grupi programa cjeloživotnog obrazovanja pri kojem certificirani voditelji projekta, kao i ostali stručnjaci, dokazuju svoj kontinuitet u stjecanju stručnih znanja iz područja upravljanja projektima sukladno pravilima PMI i HKAIG (Hrvatske komore arhitekata i građevinara). Izlaganja se temelje na TenStep metodologiji osnažena bogatim iskustvom naših predavača na implementaciji projektnih procesa u domaćoj praksi. Predavači su stručnjaci tvrtki Primakon i Algebra, članovi Hrvatske udruge za upravljanje projektima, IPMA-e i PMI ogranka Hrvatska prema čijim standardima je program usklađen te zadovoljava postavljene uvjete svih navedenih udruženja. Pored ovoga, provodimo certifikacijski program za voditelje projekata po TenStep Certification programu, OPM-3 evaluaciju, te ovjere osposobljenosti za korištenje Primavera rješenja. TenStep Certification program osigurava IPMA i PMI ovjerenim voditeljima projekata (ili voditeljima s ekvivalentnim iskustvom) dodatni svjetski priznati certifikat o osposobljenosti u upravljanju projektima. Ocjenu organizacijske zrelosti upravljanja projektima po PMI metodologiji OPM-3 (Organizational Project Management Maturity) provodimo zajedno s TenStep partnerima iz SAD-a. Kao certifi cirani Primavera Solution Provider izdajemo ovjere o osposobljenosti rada na Primavera aplikacijama našim klijentima. Pohađanje seminara priznaje se kao formalna edukacija iz upravljanja projektima (Project Management), a trajanje seminara vrednuje se kao ostvarivanje kontakt sati potrebnih za stjecanje PMP certifikata.

Project Management Seminari

Odabirom naših seminara i programa edukacije, dobivate stručno znanje po internacionalno priznatim metodologijama, kao najbolju preporuku potrebnu za rad na projektima u Hrvatskoj i svijetu.

Nivas info@nivas.hr
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541